Ókori kereszténység, egyházatyák

publikációk, bírálatok, konferenciák, források, honlapok, online elérhetőségek, a MPT eseményei

Friss topikok

  • administratio: Aki megkapta már a meghívót a blogra, itt talál útmutatást a regisztrációra: www.mpt.org.hu/blog/m... (2013.11.25. 23:44) ΧΑΙΡΕ SALVE ܫܠܡܐ

11. Magyar Ókortudományi Konferencia

2014.01.04. 21:00 Bugár M. I.

felhívás, szekciók, E-mail címek jelentkezéshez

2014. május 22. és 24. között az ELTE Ókortudományi Intézete rendezi meg a 11. Magyar Ókortudományi Konferenciát Budapesten. A konferencia kiemelt témája: az ókortudomány mondanivalója a 21. századnak. Ehhez kapcsolódnak a plenáris előadások.

A konferencia programja önállóan szerveződő szekciók anyagából tevődik össze. A szekció szervezője (elnöke) önállóan dönt arról, kit hív meg, illetve kit fogad be az általa szervezett szekcióba. A konferencia szervezőbizottsága csak arról kíván gondoskodni, hogy a szekciók száma és jellege híven tükrözze a magyar ókortudomány szakmai adottságait. Arra kérjük a résztvevőket, hogy a hasonló témával foglalkozó, esetleg hasonló módszertant követő csoportok először maguk tervezzék meg a programjukat.

A szekciók meghirdetését követően természetesen lehetőség nyílik egyéni jelentkezésekre is, melyeket 2014. január 31-ig várunk. Jelentkezni a tervezett 20 perces előadások címével lehet kétféleképpen:

  • közvetlenül a szekciók szervezőinél, vagy
  • szekció megjelölése nélkül a konferencia szervezőinél a mok11@btk.elte.hu címen (ez esetben nem feltétlenül kell igazodni az alábbi szekciók témáihoz; a szervezők szükség esetén gondoskodnak újabb szekció(k) meghirdetéséről).

 Üdvözlettel:

a szervezők

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://patrisztika.blog.hu/api/trackback/id/tr785733932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása