Ókori kereszténység, egyházatyák

publikációk, bírálatok, konferenciák, források, honlapok, online elérhetőségek, a MPT eseményei

Friss topikok

  • administratio: Aki megkapta már a meghívót a blogra, itt talál útmutatást a regisztrációra: www.mpt.org.hu/blog/m... (2013.11.25. 23:44) ΧΑΙΡΕ SALVE ܫܠܡܐ

Mai kérdések - patrisztikus válaszok: szekció a Magyar Ókortudományi Konferencián

2013.11.24. 22:12 administratio

Tisztelt Tagtársak,

Mint bizonyára tudják, a XI. Magyar Ókortudományi Konferenciát 2014-ben az ELTE-n rendezik meg. A konferencia kiemelt témája: az ókortudomány mondanivalója a 21. században. A szervezők felhívást tettek közzé (l. mellékelve) tematikus szekciók alakítására. Az elnökség több tagjában felmerült, hogy patrisztikus szekciót állítsunk össze és nekem jutott az örömteli megtiszteltetés, hogy ennek munkáját koordináljam. A szándékot jeleztem a szervezőknek, de a november 15-ei határidőig meg kell írnom nekik a szekció címét és a résztvevők várható számát. Kérem tehát, hogy aki kedvet érez arra, hogy egy szaktudományos igényű, magyar nyelven még nem közölt előadással közreműködjön az egyházatyák és az ókeresztény kultúra aktualitását kiemelő szekció munkájában, az november 12. éjfélig küldjön nekem erre a címre <patrisztika[et]gmail.com> egy előadáscímet és pár soros összefoglalást.

Tisztelettel: Kendeffy Gábor, titkár, MPT

Szólj hozzá!

Címkék: konferencia MPT rendezvényei

A bejegyzés trackback címe:

https://patrisztika.blog.hu/api/trackback/id/tr985654390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása